Adatbázis építés
Adatbázis építés

Célban az eredményesség


Személyre szabott megoldások

Az egyik leghatékonyabb marketing kommunikációs eszköz az elektronikus direkt mail marketing. Terméke vagy szolgáltatása olcsón és hatékonyan érheti el a kívánt célcsoportot.
Napjainkban a gazdaság szereplői nem tehetik meg, hogy kizárólag brand építési céllal jelentős büdzséket költsenek el.

A válság sújtotta világban előtérbe kerülnek a direkt értékesítési számok és a valós konverzió. Ennek egyik legjobb eszköze az online média világában az email alapú marketing kommunikáció.

Hatékonysága mellett mérhetősége és ár/érték aránya is figyelemre méltó Innovatív megoldásainknak köszönhetően adatbázisunkból pillanatok alatt le tudjuk válogatni cége potenciális ügyfeleit, vásárlóit. Adatbázisunk szűrhető többek között jövedelmi státusz, életkor, demográfiai adatok, érdeklődési kör vagy affinitás alapján is több más mellett.

Fejlett reklámszerverünk segítségével meg tudjuk mondani, hogy bizonyos termékekre ki a leg affinisabb.

A célcsoport leválogatása után a legfontosabb a kommunikáció!

Eladni! - Mit? Mikor? Mennyit? Kinek?


Ha a fenti kérdésekre tudja a válaszokat, akkor bátran forduljon hozzánk, hisz minőségi adatbázisunkban el tudjuk juttatni ajánlatát a potenciális fogyasztókhoz. Előfordulhat, hogy mindezekkel tisztában van de az üzenet amit kommunikálni szeretne tesztelésre szorul, esetleg más alternatív ötlete is van. Ilyenkor a legkézenfekvőbb lehetőség egy A-B teszt kampány lefuttatása. A-B teszt lényege, hogy a célcsoportból azonos mennyiséget kiválasztunk és azonos időpontban kiküldjük a két e-dm levelet. Természetesen a teszt után a győztes kreatívot használjuk a teljes célcsoportra, így már biztosak lehetünk a sikerben.

Mérhetőség:

A rendszeresen hirdetők idővel kitapasztalják, hogy melyik felület a leghatékonyabb számukra. Ügyfeleink visszajelzései alapján az email marketing komoly alternatívája más online megjelenéseknek, mivel jól mérhető és targetálható. Ügyfeleinknek online statisztikai hozzáférést biztosítunk, ahol folyamatosan nyomon követhetik kampányukat és láthatják többek között a kattintási, megnyitási számok alakulását is. mellett a az interneten azok idővel tudják, hogy melyik hirdetési csatorna a legmegfelelőbb számukra. Első hirdetőinknek garantált átkattintási számot biztosítunk, a kreatív bemutatása után.

Professzionális statisztika:

Amint azt említettük, ügyfeleink reklám kampányukat percről - percre nyomon tudjuk követni az online statisztikai felületen. A statisztikai felület felhasználó barát és pontos képet mutat a kampány életgörbéjéről. Nagyjából egy hét múlva lehet egy kampányt lezártnak tekinteni. Addig a megnyitások illetve a kattintások több, mint 95% megtörténik.

Kérjen személyreszabott média tervet szakembereinktől itt >>

Adatbázis építés

 • Sikeres kampány titka

  Tippek a releváns kattintókért

  tovább
 • Kampány menete

  Igényfelméréstől a statisztikáig

  tovább
 • Jaguár Média

  Lépésről-lépésre

  Kampány indítási útmutató

  tovább
 • Jaguar Média

  Edm szótár

  Fontosabb alapfogalmak

  tovább